Pilkington K-Glass

Pilkington K Glass™ N is een nieuwe generatie warmtereflecterende beglazing met een online coating en heeft een verbeterde optiek qua kleur en minder last van strooilicht. Met Pilkington K Glass™ N toegepast op positie 4 in combinatie met warmtereflecterend isolerend dubbelglas is een isolatiewaarde van Ug 0,8 W/m²K te behalen die standaard alleen met drievoudig isolerend glas te bereiken is.

Pilkington K Glass™ N kan als enkelglas toegepast worden met de coating op positie 2 voor een verbeterde isolatiewaarde van enkelglas toepassingen. Indien Pilkington K Glass™ N als binnenruit met de coating op positie 4 in dubbelglas gecombineerd wordt met een warmtereflecterende (zonwerende) buitenruit met de coating op positie 2 zijn isolatiewaarden te behalen tot zelfs Ug 0,8 W/m²K, een waarde die normaal alleen met drievoudige isolerende beglazing gerealiseerd kan worden.

Hierdoor biedt Pilkington K Glass™ N niet alleen een duurzame en energiebesparende oplossing voor bestaande kozijnen met enkelglas en dubbelglas, maar is het ook een uitstekende oplossing voor situaties waar drievoudig isolerend glas niet past of niet gewenst is en men de hoogst haalbare warmte-isolatie wenst voor het dubbelglas.

Voordelen

  • Pilkington K Glass™ N draagt bij aan het verminderen van uw stookkosten en beperkt het energieverlies.
  • Ug 0,8 W/m²K realiseerbaar met 18 mm dikte glaspakket.
  • Dubbelglas met de isolatiewaarde van tripleglas geschikt voor (bestaande) dubbelglas kozijnen, ideaal voor renovatieprojecten.
  • Neutraler van kleur dan Pilkington K Glass™.
  • Betere optiek met minder strooilicht dan Pilkington K Glass™.
  • Vele toepassingen en combinaties zijn mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.


Wilt u meer weten over deze warmtereflecterende beglazing? Neem dan contact met ons op!

Pilkington K Glass™ N brochure

Over Ons

Glas Groep B.V. is bij uitstek hét bedrijf voor al uw beglazingen! U kunt ook bij ons terecht voor het energieneutraal maken van uw woning.

Lid bij:
Logo-Bouwend-Nederland-groot

 

 

Contact Informatie

Adres:
Smeenkhof 9
7429 AX Colmschate
Tel:
0570 - 63 17 17
E-Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:
www.glas-groep.nl