Pilkington K-Glass

Pilkington K Glass™ N is een nieuwe generatie warmtereflecterende beglazing met een online coating en heeft een verbeterde optiek qua kleur en minder last van strooilicht. Met Pilkington K Glass™ N toegepast op positie 4 in combinatie met warmtereflecterend isolerend dubbelglas is een isolatiewaarde van Ug 0,8 W/m²K te behalen die standaard alleen met drievoudig isolerend glas te bereiken is.

Pilkington K Glass™ N kan als enkelglas toegepast worden met de coating op positie 2 voor een verbeterde isolatiewaarde van enkelglas toepassingen. Indien Pilkington K Glass™ N als binnenruit met de coating op positie 4 in dubbelglas gecombineerd wordt met een warmtereflecterende (zonwerende) buitenruit met de coating op positie 2 zijn isolatiewaarden te behalen tot zelfs Ug 0,8 W/m²K, een waarde die normaal alleen met drievoudige isolerende beglazing gerealiseerd kan worden.

Hierdoor biedt Pilkington K Glass™ N niet alleen een duurzame en energiebesparende oplossing voor bestaande kozijnen met enkelglas en dubbelglas, maar is het ook een uitstekende oplossing voor situaties waar drievoudig isolerend glas niet past of niet gewenst is en men de hoogst haalbare warmte-isolatie wenst voor het dubbelglas.

Voordelen


Wilt u meer weten over deze warmtereflecterende beglazing? Neem dan contact met ons op!

Pilkington K Glass™ N brochure