Pilkington Anti-condensatie Glas

Condensatie op de buitenzijde van isolatieglas is een natuurlijk fenomeen dat plaatsvindt als de externe oppervlaktetemperatuur van het glas daalt onder het dauwpunt*. De aanwezigheid van condensatie op de buitenzijde van isolatieglas is het bewijs dat het isolatieglas thermisch efficiënt is en effectief werkt.
Pilkington Anti-condensatie Glas heeft een lage emissiefactor en houdt de temperatuur van het externe oppervlak hoger dan het dauwpunt. Het is ontwikkeld om de aanzet van externe condensatie op isolatieglas te vertragen en in veel gevallen te voorkomen. Dankzij dit glas neemt, in vergelijking met standaard isolatieglas, het aantal momenten af dat er condensvorming optreedt aan de buitenzijde van het glas.**
Pilkington Anti-condensatie Glas is Pilkington Optiwhite™ (extra helder glas) voorzien van een on-line coating op positie 1 (buitenzijde) en is verkrijgbaar in 4 mm en 6 mm dikte.

Voordelen

  • Pilkington Anti-condensatie Glas is uitgevoerd in Pilkington Optiwhite™, extra helder glas, voorzien van een on-line coating.
  • Vertraagt en voorkomt in veel gevallen externe condensatie op het isolatieglas.
  • Het is een duurzaam product en is eenvoudig te reinigen en te verwerken.
  • Kan gebruikt worden in vele commerciële en huishoudelijke toepassingen.
  • Vele combinaties mogelijk zoals met Pilkington Optitherm™ en Pilkington Optilam™ en in geharde uitvoering. Informeer naar de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over deze warmtereflecterende beglazing? Neem dan contact met ons op!

Pilkington Anti-condensatie Glas

Over Ons

Glas Groep B.V. is bij uitstek hét bedrijf voor al uw beglazingen! U kunt ook bij ons terecht voor het energieneutraal maken van uw woning.

Lid bij:
Logo-Bouwend-Nederland-groot

 

 

Contact Informatie

Adres:
Smeenkhof 9
7429 AX Colmschate
Tel:
0570 - 63 17 17
E-Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:
www.glas-groep.nl