Ook voor de langere termijn biedt onze synergie voordelen voor uw u en uw vastgoedprojecten.

Door de bundeling van grote vakkundigheid, kennis van historie en innovatieve oplossingen leveren wij duurzaam resultaat op maat. Zoals het inventariseren en analyseren van uw vastgoed met als doel het opwaarderen en verduurzamen van de schil. Zodoende kan bijvoorbeeld een energielabel aanzienlijk verbeteren, wordt de levensduur verlengt, verduurzaamt uw vastgoed en vergroot de interval van het onderhoud.

Een totaaloplossing voor isoleren, afdichten en conserveren van uw vastgoed. Wij; Glasgroep, Kitgroep en Schildersbedrijf Albert Verhoeven kiezen om deze redenen voor een nauwe en intensieve samenwerking. Op deze manier kunnen wij onze kennis en ervaring prestatiegericht inbrengen voor een langdurig onderscheidend resultaat voor u als opdrachtgever én voor uw vastgoedprojecten.

Wilt u meer informatie over ons ontzorgingstraject en de totaaloplossing die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Over Ons

Glas Groep B.V. is bij uitstek hét bedrijf voor al uw beglazingen! U kunt ook bij ons terecht voor het energieneutraal maken van uw woning.

Lid bij:
Logo-Bouwend-Nederland-groot

 

 

Contact Informatie

Adres:
Smeenkhof 9
7429 AX Colmschate
Tel:
0570 - 63 17 17
E-Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:
www.glas-groep.nl