Recent werk

Waarom voor ons kiezen?

 

Glas Groep B.V. is de specialist in dubbelglas en isolatieglas. Met glas maken we het leven mooier. Met glas zoals HR++, Isolatieglas en dubbelglas richten we ruimtes in, geven we vorm aan het licht, beheersen we energie en beschermen we mens en omgeving.
Glas-Groep B.V. is een professionele onderneming die zich bezig houdt met het leveren en monteren van alle glastoepassingen.

Interieur

Glazen deuren, puien, scheidingswanden en traptreden voor binnen worden door ons aan huis geleverd en geplaatst. Interieur ontwerpen op maat leveren wij ook!

Exterieur

Voor diverse mogelijkheden buiten leveren en plaatsen wij dubbelglas en isolatieglas zoals door u gewenst. Voor een optimaal resultaat.

Montage

Glas Groep B.V. levert en plaatst het totale glasconcept voor u. Voor nieuwbouw, verbouw en renovatie staan onze glasmonteurs voor u klaar.

Glazen schuifpuien

Glas Groep B.V. is specialist in (hard) glazen schuifpuien. Ideaal voor terras en serres. Met aandacht voor dichtheid en veiligheid.

Specials

Wij leveren eveneens diverse specials, zoals brandwerend glas. Het juiste glas in monumentale gebouwen. Specials voor op maat architectuur.

Kiwa

Kiwa-logo-VCA-met-bever

Glas Groep B.V.

De specialist voor leveren, plaatsen en monteren van alle soorten beglazingen...zoals HR++, isolatieglas en dubbelglas.

offerte aanvragenBlauw

 

 

Één aanspreekpunt voor een doelgericht ontzorgingsaanbod op maat

Één aanspreekpunt voor een doelgericht ontzorgingsaanbod op maat

Ontzorgen begint al bij het eerste contact. Eén aanspreekpunt voor uw vastgoedonderhoud. Van planvorming, bewonerscommunicatie en uitvoering tot en met de nazorg en het vervolgonderhoud. Daardoor blijft u te allen tijde precies op de hoogte van de status en vooruitgang van het totaaltraject.

Meer waarde door meerwaarde.

Heldere duidelijke communicatie en registratie is de eerste stap in ons ontzorgingstraject. Het vertrouwen tussen partijen is een voorwaarde om processen te koppelen en te optimaliseren met als doel de onderhoud- en energielasten te verlagen en het verhogen van wooncomfort en het rendement op uw bezit.

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers met passende producten voor de juiste prijs op het juiste moment. Alles onder één dak met één aanspreekpunt. Hierdoor ontstaan korte lijnen waarmee ongewenste vertragingen voorkomen worden. Dat betekent meer waarde voor u door de meerwaarde van ons.

Benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen bij uw vastgoedprojecten?

Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Over Ons

Glas Groep B.V. is bij uitstek hét bedrijf voor al uw beglazingen! U kunt ook bij ons terecht voor het energieneutraal maken van uw woning.

Lid bij:
Logo-Bouwend-Nederland-groot

 

 

Contact Informatie

Adres:
Smeenkhof 9
7429 AX Colmschate
Tel:
0570 - 63 17 17
E-Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:
www.glas-groep.nl