douchewand


Grote etalageruit geplaatst in Deventer

Onze glasspecialisten hebben een hele grote etalageruit geplaatst in een winkelpui in de Deventer binnenstad.
De ruit heeft een afmeting van 4500 mm x 2600 mm en is gemonteerd in een pand aan de Lange B.
Wij plaatsen veel soorten glas: van HR++ glas tot Fineo-beglazing, van voorzetramen tot brandwerend glas, hardglazen deuren en badkamerconcepten. Wij leveren en monteren beglazing en meten het voor u in. Wij zijn werkzaam in nieuwbouw, verbouw en renovatie. Onze glasmonteurs zijn vakbekwaam en VCA-gecertificeerd.

 

 

douchewand


Beglazing woning vervangen door HR-glas

Onze glasspecialisten hebben het bestaande isolatieglas van een compleet woonhuis vervangen door HR++ isolatieglas. Ook de dakbeglazing is vervangen door HR++ glas, een goede woningverbetering!  
 
Het toepassen van dakbeglazing zorgt voor een natuurlijke lichtinval in uw woning. Het HR++-glas heeft een isolerende en zonwerende werking. 

 

 

douchewand


Isolatieglas geplaatst in molen

Wij hebben isolatieglas geplaatst in een molen. De oude molen wordt gerenoveerd en verbouwd tot woonhuis.

 

 

douchewand


Glazen deuren geplaatst in monumentaal stationsgebouw Zwolle

Wij hebben glazen deuren geplaatst in het stationsgebouw van het station in Zwolle. Het monumentale pand is eerste intern gestript. De gevel is teruggebracht in de oorspronkelijke staat en de technische installaties worden vernieuwd. Tot slot wordt het gebouw gereed gemaakt voor horeca en overige huurders. In samenwerking met Wolters Vastgoedonderhoud hebben wij de gevelbeglazing en de nieuwe glazen deuren geleverd en geplaatst.

 

douchewand


Plaatsing glas in autoshowroom van Pouw Deventer

De Glas Groep heeft bij Pouw Deventer nieuw glas geplaatst in de showroom van ŠKODA. Het transport en de plaatsing van de grote ramen is zeer precies en zorgvuldig werk. Trots op onze vakmannen die ervoor gezorgd hebben dat alles vlekkeloos is verlopen.

 

douchewand


Een nieuwe frisse uitstraling van ons wagenpark

Per 1 januari 2019 is de Glas Groep onderdeel van Wolters Vastgoedonderhoud. Wij blijven opereren als een zelfstandig bedrijf, maar werken nauw samen met Wolters Vastgoedonderhoud zodat we elkaar kunnen versterken in vele facetten.

De huidige huisstijl is aangepast, zodat deze aansluit bij de huisstijl van Wolters Vastgoedonderhoud. De eerste stappen zijn gezet: onze werkbussen zijn aangepast naar de nieuwe strakke look.

 

douchewand


Huize De Rechthoek voorzien van nieuw Fineo Glas

Huize De Rechthoek is een in 1879 gebouwde villa in de Gelderse plaats Twello. Het huis behoort tot één van de mooiste monumentale panden van de gemeente Voorst, een pand dat enorm veel geschiedenis bevat.

Het monumentale pand is recent volledig gerenoveerd. De Glas Groep heeft het oude glas vervangen door nieuw Fineo Glas. Fineo is het ideale glas voor monumenten en renovatieprojecten. Met de uitstekende thermische en geluidsisolerende eigenschappen draagt Fineo sterk bij aan de verbetering van de energieprestatie en het verblijfcomfort. Doordat Fineo ultradun is, hoeft bij de renovatie de sponning van de kozijnen niet te worden uitgefreesd en blijft de monumentale uitstraling optimaal behouden.

Meer weten over het plaatsen van Fineo Glas? Neem hier contact met ons op.

 

douchewand


Douchewanden met zwart beslag opgeleverd

De Glas Groep heeft weer een aantal mooie douchewanden geleverd en gemonteerd. Deze douchewanden zijn voorzien van matzwart douche glasbeslag. Door de matzwarte afwerking krijgt de badkamer een elegante, maar stoere uitstraling. Een strak resultaat en blije klanten.

 

 

 

 

Glasgroep tochtsluis en balustrade 4


Plaatsing van een lichtstraat is succesvol afgerond

Wat werken wij toch binnen een fantastisch vakgebied. Onze vakmannen hebben een lichtstraat geplaatst aan de Bagijnenstraat in Deventer. Vakmanschap waar wij als bedrijf trots op zijn!

 

 

 

 

1


Een bijzondere afscheiding van twee ruimtes door het gebruik van vloerbeglazing

Enkele weken geleden hebben wij beloopbaar-glas geplaatst in dit prachtige monumentale pand aan de Boedekerstraat in Deventer. De vloerbeglazing zorgt voor een bijzondere afscheiding van de woonkamer en kelder. Een bijzonder resultaat met tevreden klanten.

 


Glasgroep tochtsluis en balustrade 3

Oplevering van glazen tochtsluis en balustrade

In opdracht van NV Bergkwartier hebben de vakmannen van de Glas Groep een tochtsluis geplaatst, compleet met een glazendeur. In dit monumentale pand aan het Bergkerkplein in Deventer is ook een bijpassende glazen balustrade geplaatst. Een uniek project waar maatwerk voor nodig is.

 

 

Over Ons

Glas Groep B.V. is bij uitstek hét bedrijf voor al uw beglazingen! U kunt ook bij ons terecht voor het energieneutraal maken van uw woning.

Lid bij:
Logo-Bouwend-Nederland-groot

 

 

Contact Informatie

Adres:
Smeenkhof 9
7429 AX Colmschate
Tel:
0570 - 63 17 17
E-Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:
www.glas-groep.nl