douchewand


Plaatsing glas in autoshowroom van Pouw Deventer

De Glas Groep heeft bij Pouw Deventer nieuw glas geplaatst in de showroom van ŠKODA. Het transport en de plaatsing van de grote ramen is zeer precies en zorgvuldig werk. Trots op onze vakmannen die ervoor gezorgd hebben dat alles vlekkeloos is verlopen.

 

douchewand


Een nieuwe frisse uitstraling van ons wagenpark

Per 1 januari 2019 is de Glas Groep onderdeel van Wolters Vastgoedonderhoud. Wij blijven opereren als een zelfstandig bedrijf, maar werken nauw samen met Wolters Vastgoedonderhoud zodat we elkaar kunnen versterken in vele facetten.

De huidige huisstijl is aangepast, zodat deze aansluit bij de huisstijl van Wolters Vastgoedonderhoud. De eerste stappen zijn gezet: onze werkbussen zijn aangepast naar de nieuwe strakke look.

 

douchewand


Huize De Rechthoek voorzien van nieuw Fineo Glas

Huize De Rechthoek is een in 1879 gebouwde villa in de Gelderse plaats Twello. Het huis behoort tot één van de mooiste monumentale panden van de gemeente Voorst, een pand dat enorm veel geschiedenis bevat.

Het monumentale pand is recent volledig gerenoveerd. De Glas Groep heeft het oude glas vervangen door nieuw Fineo Glas. Fineo is het ideale glas voor monumenten en renovatieprojecten. Met de uitstekende thermische en geluidsisolerende eigenschappen draagt Fineo sterk bij aan de verbetering van de energieprestatie en het verblijfcomfort. Doordat Fineo ultradun is, hoeft bij de renovatie de sponning van de kozijnen niet te worden uitgefreesd en blijft de monumentale uitstraling optimaal behouden.

Meer weten over het plaatsen van Fineo Glas? Neem hier contact met ons op.

 

douchewand


Douchewanden met zwart beslag opgeleverd

De Glas Groep heeft weer een aantal mooie douchewanden geleverd en gemonteerd. Deze douchewanden zijn voorzien van matzwart douche glasbeslag. Door de matzwarte afwerking krijgt de badkamer een elegante, maar stoere uitstraling. Een strak resultaat en blije klanten.

 

 

 

 

Glasgroep tochtsluis en balustrade 4


Plaatsing van een lichtstraat is succesvol afgerond

Wat werken wij toch binnen een fantastisch vakgebied. Onze vakmannen hebben een lichtstraat geplaatst aan de Bagijnenstraat in Deventer. Vakmanschap waar wij als bedrijf trots op zijn!

 

 

 

 

1


Een bijzondere afscheiding van twee ruimtes door het gebruik van vloerbeglazing

Enkele weken geleden hebben wij beloopbaar-glas geplaatst in dit prachtige monumentale pand aan de Boedekerstraat in Deventer. De vloerbeglazing zorgt voor een bijzondere afscheiding van de woonkamer en kelder. Een bijzonder resultaat met tevreden klanten.

 


Glasgroep tochtsluis en balustrade 3

Oplevering van glazen tochtsluis en balustrade

In opdracht van NV Bergkwartier hebben de vakmannen van de Glas Groep een tochtsluis geplaatst, compleet met een glazendeur. In dit monumentale pand aan het Bergkerkplein in Deventer is ook een bijpassende glazen balustrade geplaatst. Een uniek project waar maatwerk voor nodig is.

 

 

wolters glas en kitgroep 3
Glas- en Kit Groep maken strategische move

Per 1 januari 2019 zijn de Glas Groep en Kit Groep onderdeel van Wolters Vastgoedonderhoud. Zowel de Glas- als de Kit Groep blijven opereren als zelfstandige bedrijven maar zullen nauw met Wolters Vastgoedonderhoud samenwerken zodat zij elkaar complementeren en versterken in vele facetten. Denk hierbij onder andere aan de uitbreiding van elkaars diensten over en weer en het delen van kennis en ervaring. Zowel de Glas-als de Kit Groep hebben inmiddels hun intrek genomen in een van de bedrijfspanden van Wolters Vastgoedonderhoud.

Directeur Bertie Kerkhof zegt hierover: “Een goede samenwerking was voor mij essentieel, maar natuurlijk spelen er ook andere zaken mee. Inmiddels ben ik op een leeftijd dat je moet nadenken over opvolging. Aangezien die er niet was binnen de familie of het bedrijf, ben ik me gaan oriënteren. Wolters was voor mij een favoriete kandidaat, vanwege hun expertise. Tot ik met pensioen ga, kunnen we op een eerlijke en professionele manier samenwerken met elkaar en onze partners. Dat is wat mij betreft goud waard”

 

 

 

 

Alle nieuws over isolatieglas HR++ energie en Milieu in het dagelijks leven

Isolatieglas HR++ isoleert veel beter dan enkelglas en verbetert je wooncomfort. Bovendien bespaar je ermee op je energieverbruik.

 HR isolatieglas 2

Enkelglas is niet meer van deze tijd. Als je nieuwe ramen en kozijnen neemt, is HR++ isolatieglas de standaard. Ook als je nieuw glas wilt is HR++ het uitgangspunt.

Het vervangen van enkelglas door HR++ isolatieglas in bestaande kozijnen kost in een gemiddelde eengezinswoning zo n € 2500.00 euro en bespaart ieder jaar zo n Є 280 euro.

Isolatieglas zorgt ervoor dat warmte beter binnen blijft. Daardoor gaat de verwarming minder vaak aan en verbruik je minder gas. Bovendien is het comfortabel: geen kou meer bij de ramen, de ruiten beslaan niet meer aan de binnenkant en je hebt minder geluid van buiten.

Ook is het goed voor het klimaat, want je stoot minder CO2 uit.

Hier wat tips van de Glas Groep B.V. over Isolatieglas

 1. Ga je glas vervangen, kies dan meteen voor Isolatieglas HR++. Dit is misschien iets duurder dan gewoon isolatieglas, maar dit verschil verdien je in ruim 2 jaar terug via een lagere energierekening.
 2. Vraag een offerte aan bij de Glas Groep B.V, en vraag naar de productgarantie.
 3. Wij geven naar plaatsing Isolatieglas HR++ een gratis advies over onderhoud kozijnen, zodat isolatieglas minder snel lekt raakt of breekt.
 4. Met isolatieglas (vooral HR++ ) kun je last krijgen van condens op koude vlakken in huis.
  Goede ventilatie voorkomt dit, bijvoorbeeld ventilatieroosters boven op isolatieglas, net als verdere isolatieglas de gevel het dak en de vloer van de woning.
 5. Enkelglas vervangen door HR++ isolatieglas geeft een winst die vergelijkbaar is met een rente van 5 procent op een spaarrekening.

 

Het beste resultaat door gebundelde kennis, expertise en werkkracht

Bij samenwerkingen tussen verschillende disciplines is gebleken dat de “oogkleppen” afgaan en er

goed wordt nagedacht en gekeken naar volgende fases in het arbeidsproces.

Door vroegtijdige besprekingen tussen de betrokken partijen over planning, volgorde van werken en het bespreken van de andere werkgebieden, worden eventuele problemen of knelpunten tijdens het arbeidsproces in een vroeg stadium geconstateerd. Door onze samenwerking, bundelingen van kennis en knowhow worden deze vervolgens op bewuste wijze en met de grootste zorg opgelost, zodat het proces onvertraagd doorgang vindt. Hiermee bereiken wij voor onze opdrachtgevers een duurzame oplossing voor haar vastgoed.

Een greep uit onze gebundelde disciplines zijn:

 • Bouwkundig onderhoud
 • Houtrotherstel
 • Onderhoud schilderwerk
 • Restauratie en decoratieschilderwerk
 • Energetische maatregelen
 • Beglazing
 • Brandpreventie
 • Betonherstel en betonrenovatie
 • Afdichting en kitwerk

Bent u opzoek naar een solide partner voor uw vastgoedprojecten? Neem gerust contact met ons op!

Prestatiegericht onderhouden en duurzaam verbeteren van uw vastgoed is waar wij voor staan.

Bij onderhoud van vastgoed leidt een prestatiegerichte invulling van een onderhoudscontract tot duurzame samenwerkingsvormen. Deze leveren wederzijds voordeel op. Vastgoedbeheerders en woningbouwcoöperaties hebben langdurige financiële zekerheden en hogere duurzaamheid omdat wij door continuïteit mensen en middelen effectiever kunnen inzetten. Op deze wijze worden beginnende defecten in een vroeg stadium opgemerkt en preventief onderhouden, waarmee een duurzame verbetering tot stand komt. Twee belangrijke aspecten in de exploitatie van uw bezit in de huidige tijd zijn energielabelverbetering en verlengen van de interval van het onderhoud.

Wilt u dat wij uw vastgoedproject komen bekijken voor mogelijke energielabelverbeteringen? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Over Ons

Glas Groep B.V. is bij uitstek hét bedrijf voor al uw beglazingen! U kunt ook bij ons terecht voor het energieneutraal maken van uw woning.

Lid bij:
Logo-Bouwend-Nederland-groot

 

 

Contact Informatie

Adres:
Smeenkhof 9
7429 AX Colmschate
Tel:
0570 - 63 17 17
E-Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:
www.glas-groep.nl