Één aanspreekpunt voor een doelgericht ontzorgingsaanbod op maat

Ontzorgen begint al bij het eerste contact. Eén aanspreekpunt voor uw vastgoedonderhoud. Van planvorming, bewonerscommunicatie en uitvoering tot en met de nazorg en het vervolgonderhoud. Daardoor blijft u te allen tijde precies op de hoogte van de status en vooruitgang van het totaaltraject.

Meer waarde door meerwaarde.

Heldere duidelijke communicatie en registratie is de eerste stap in ons ontzorgingstraject. Het vertrouwen tussen partijen is een voorwaarde om processen te koppelen en te optimaliseren met als doel de onderhoud- en energielasten te verlagen en het verhogen van wooncomfort en het rendement op uw bezit.

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers met passende producten voor de juiste prijs op het juiste moment. Alles onder één dak met één aanspreekpunt. Hierdoor ontstaan korte lijnen waarmee ongewenste vertragingen voorkomen worden. Dat betekent meer waarde voor u door de meerwaarde van ons.

Benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen bij uw vastgoedprojecten?

Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Over Ons

Glas Groep B.V. is bij uitstek hét bedrijf voor al uw beglazingen! U kunt ook bij ons terecht voor het energieneutraal maken van uw woning.

Lid bij:
Logo-Bouwend-Nederland-groot

 

 

Contact Informatie

Adres:
Smeenkhof 9
7429 AX Colmschate
Tel:
0570 - 63 17 17
E-Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:
www.glas-groep.nl