wolters glas en kitgroep 3
Glas- en Kit Groep maken strategische move

Per 1 januari 2019 zijn de Glas Groep en Kit Groep onderdeel van Wolters Vastgoedonderhoud. Zowel de Glas- als de Kit Groep blijven opereren als zelfstandige bedrijven maar zullen nauw met Wolters Vastgoedonderhoud samenwerken zodat zij elkaar complementeren en versterken in vele facetten. Denk hierbij onder andere aan de uitbreiding van elkaars diensten over en weer en het delen van kennis en ervaring. Zowel de Glas-als de Kit Groep hebben inmiddels hun intrek genomen in een van de bedrijfspanden van Wolters Vastgoedonderhoud.

Directeur Bertie Kerkhof zegt hierover: “Een goede samenwerking was voor mij essentieel, maar natuurlijk spelen er ook andere zaken mee. Inmiddels ben ik op een leeftijd dat je moet nadenken over opvolging. Aangezien die er niet was binnen de familie of het bedrijf, ben ik me gaan oriënteren. Wolters was voor mij een favoriete kandidaat, vanwege hun expertise. Tot ik met pensioen ga, kunnen we op een eerlijke en professionele manier samenwerken met elkaar en onze partners. Dat is wat mij betreft goud waard”

 

 

 

 

Over Ons

Glas Groep B.V. is bij uitstek hét bedrijf voor al uw beglazingen! U kunt ook bij ons terecht voor het energieneutraal maken van uw woning.

Lid bij:
Logo-Bouwend-Nederland-groot

 

 

Contact Informatie

Adres:
Smeenkhof 9
7429 AX Colmschate
Tel:
0570 - 63 17 17
E-Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:
www.glas-groep.nl