Samenwerking vastgoedproject Zeist

Onze keten synergie in de praktijk bij een grootschalige renovatie in Zeist.

Bij de Montessoriflat te Zeist wordt momenteel een grootschalige renovatie uitgevoerd.

Om tot verbetering van dit vastgoed te komen is gekozen voor een pakket aan maatregelen. Investeren in thermische en akoestische isolatie is anno 2015 geen overbodige luxe meer. Door te investeren in energiebesparende maatregelen zullen stookkosten dalen en kan jaarlijks veel bespaard worden op de energiefactuur.

Een aantal maatregelen passend in ons vakgebied is schilderwerk en houtbescherming aan de buitenschil, herstellen van de ondergronden ter verduurzaming en verlenging van de levensduur, asbestsanering, vervangen van alle beglazingen en renoveren van diverse kitvoegen in beton.

Deze combinatie is een prachtig voorbeeld van onze synergie in de keten. Onze vakmensen zorgen hier voor een verhoogde isolatie, verfraaiing van het gebouw en een aanzienlijke verbetering van het wooncomfort.

Meer weten over wat wij met onze synergie voor uw projecten kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen er graag meer over!

Samenwerking Zeist 2 Samenwerking Zeist 3 Samenwerking Zeist 4

Over Ons

Glas Groep B.V. is bij uitstek hét bedrijf voor al uw beglazingen! U kunt ook bij ons terecht voor het energieneutraal maken van uw woning.

Lid bij:
Logo-Bouwend-Nederland-groot

 

 

Contact Informatie

Adres:
Smeenkhof 9
7429 AX Colmschate
Tel:
0570 - 63 17 17
E-Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:
www.glas-groep.nl