Vanaf mei 2014 zijn onze kitapplicateurs volop aan het werk bij het nieuwbouwproject stadhuiskwartier te Deventer. Deze bouw wordt in opdracht van de gemeente Deventer gerealiseerd door de BAM. Het Stadhuiskwartier verenigt het oude stadhuis met een nieuw stadskantoor aan het Grote Kerkhof in Deventer. Het wordt een van de meest duurzame overheidsgebouwen van Nederland.

Vanaf de start van de bouw zijn onze kitters al bezig om de betonnen onderdelen in de ruwbouwfase fraai en functioneel af te dichten. Na de ruwbouwfase zijn de kitters begonnen met het afdichten van de kozijnen in het beton om luchtdichting te garanderen. Dilatatievoegen in de gevels, voegen rondom houten kozijnen, vloervoegen, bezanden van kitvoegen, betonnen trappen, afwerken van interieur. Alle disciplines van ons vakgebied komen in dit bouwproject aan bod. Een project waar met liefde en trots door ons aan wordt gewerkt!

Stadhuiskwartier Deventer 2 Stadhuiskwartier Deventer 3 Stadhuiskwartier Deventer 4 Stadhuiskwartier Deventer 5

Over Ons

Glas Groep B.V. is bij uitstek hét bedrijf voor al uw beglazingen! U kunt ook bij ons terecht voor het energieneutraal maken van uw woning.

Lid bij:
Logo-Bouwend-Nederland-groot

 

 

Contact Informatie

Adres:
Smeenkhof 9
7429 AX Colmschate
Tel:
0570 - 63 17 17
E-Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:
www.glas-groep.nl