Vanaf mei 2014 zijn onze kitapplicateurs volop aan het werk bij het nieuwbouwproject stadhuiskwartier te Deventer. Deze bouw wordt in opdracht van de gemeente Deventer gerealiseerd door de BAM. Het Stadhuiskwartier verenigt het oude stadhuis met een nieuw stadskantoor aan het Grote Kerkhof in Deventer. Het wordt een van de meest duurzame overheidsgebouwen van Nederland.

Vanaf de start van de bouw zijn onze kitters al bezig om de betonnen onderdelen in de ruwbouwfase fraai en functioneel af te dichten. Na de ruwbouwfase zijn de kitters begonnen met het afdichten van de kozijnen in het beton om luchtdichting te garanderen. Dilatatievoegen in de gevels, voegen rondom houten kozijnen, vloervoegen, bezanden van kitvoegen, betonnen trappen, afwerken van interieur. Alle disciplines van ons vakgebied komen in dit bouwproject aan bod. Een project waar met liefde en trots door ons aan wordt gewerkt!

 

De Adelaarshorst te Deventer heeft een flinke metamorfose ondergaan. Tribunes, kleedruimtes, sanitaire ruimtes en de business club zijn compleet vernieuwd en gerenoveerd. Een project waar flinke tijdsdruk op heeft gezeten en alle meewerkende partijen als één team een prestatie van formaat hebben neergezet.

De glasgroep heeft balustrades, zijwanden en gevels voorzien van diverse beglazingen. De kitgroep heeft alle betonnen dilatatievoegen van de betonnen tribunes afgedicht. Tevens zijn alle sanitaire ruimtes en kozijnen door de Deventer kitters vakkundig en fraai afgedicht.

Onze keten synergie in de praktijk bij een grootschalige renovatie in Zeist.

Bij de Montessoriflat te Zeist wordt momenteel een grootschalige renovatie uitgevoerd.

Om tot verbetering van dit vastgoed te komen is gekozen voor een pakket aan maatregelen. Investeren in thermische en akoestische isolatie is anno 2015 geen overbodige luxe meer. Door te investeren in energiebesparende maatregelen zullen stookkosten dalen en kan jaarlijks veel bespaard worden op de energiefactuur.

Een aantal maatregelen passend in ons vakgebied is schilderwerk en houtbescherming aan de buitenschil, herstellen van de ondergronden ter verduurzaming en verlenging van de levensduur, asbestsanering, vervangen van alle beglazingen en renoveren van diverse kitvoegen in beton.

Over Ons

Glas Groep B.V. is bij uitstek hét bedrijf voor al uw beglazingen! U kunt ook bij ons terecht voor het energieneutraal maken van uw woning.

Lid bij:
Logo-Bouwend-Nederland-groot

 

 

Contact Informatie

Adres:
Smeenkhof 9
7429 AX Colmschate
Tel:
0570 - 63 17 17
E-Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:
www.glas-groep.nl